Skip to main content

Het zagen in beton vormt één van de grote specialiteiten van de betonboorders van Bjorn Mens. Dankzij een ongezien arsenaal aan professionele zaagmachines kunnen wij vrijwel elke technische uitdaging aan. Wij zagen in en doorheen betonnen wanden tot maar liefst 915 mm dik. Voor betonvloeren gaan wij tot een diepte van 515 mm.

WAARVOOR IS ZAGEN IN BETON NODIG?

Zagen in beton heeft mogelijk meerdere doeleinden.

  • Het zagen van sleuven in betonvloeren, betonwanden of een betonnen wegdek voor het plaatsen van leidingen, kabels, …
  • Het trillingsvrij verwijderen van een betonvloer in een gebouw of openlucht
  • Het creëren van een trapgat of een uitsparing tussen verdiepingen
  • Het vergroten van een industriële poort in een wand
  • Het creëren van de gewenste raam- of deuropeningen
  • Het uitvoeren van selectieve of gerichte sloopwerken

Elke opdracht vereist maatwerk, waarbij ervaring, technische expertise en het vermogen van de zaagmachine bepalen of het zaagwerk correct en snel wordt uitgevoerd.

ENKELE VOORBEELDEN

Wij denken steeds met jouw behoeftes als opdrachtgever mee om – bijvoorbeeld via afzuiging – hinder of stofoverlast tijdens de werkzaamheden maximaal te beperken. Onze mensen laten de werfzone steeds proper en volledig schoongemaakt achter. We voeren – indien gewenst – alle afval en puin netjes af.

We beschikken over zagen die functioneren op elektriciteit, benzine of diesel. Zo kunnen we ook probleemloos binnen zagen of op plaatsen waar nog mensen aan het werk zijn.

Welke zaagopdrachten kunnen wij aan?

Wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan handzaagmachines, vloerzaagmachines en wandzaagmachines zodat we voor elke opdracht de meest geschikte zaagmachine kunnen inzetten.

Wij gebruiken uitsluitend professionele zaagmachines met het juiste vermogen die een hoge betrouwbaarheid en een maximale werksnelheid garanderen.

Voortdurend investeren we in de verdere uitbouw van ons machinepark om ook de meest technisch uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen. Momenteel zagen wij betonnen wanden tot maar liefst 915 mm dik. Voor betonvloeren gaan we tot een diepte van 515 mm en mogelijk tot 915mm.

Welke timing voorzien wij voor het zagen in beton?

Wij respecteren steeds de afgesproken timing én voeren de opdracht uit binnen de afgesproken deadline.

Elke zaagopdracht wordt tot in de puntjes voorbereid zodat we vervelende verrassingen tijdens de uitvoering maximaal vermijden.

Dankzij onze schaalgrootte met meerdere ploegen staan wij garant voor een flexibele planning en een snelle uitvoering.