Skip to main content

De snelle bedrijfsgroei van de afgelopen jaren danken Bjorn Mens en zijn team aan de focus op een maximale klantentevredenheid. Elke opdracht wordt vakkundig, binnen de afgesproken timing én aan een scherpe prijs uitgevoerd. Gemaakte afspraken krijgen een strikte opvolging. Voor elke technische uitdaging zoekt Bjorn samen met zijn team naar de gepaste oplossingen.

KWALITEIT DANKZIJ VAKMANSCHAP ÉN MODERN MATERIEEL

De correcte uitvoering van diamantboringen en zagen in beton volgt uit de combinatie van bekwame en toegewijde betonboorders met aangepaste, professionele boor- en zaagmachines. Wij investeren voortdurend in beide.

Onze betonboorders focussen zich 100% op hun vakgebied en volgen geregeld bijscholingen en extra trainingen. Voor de uitvoering van uitdagende opdrachten krijgen ze de vereiste support en ondersteuning. Deze projecten worden vooraf uitgebreid geanalyseerd en voorbereid.

Elke boorploeg beschikt over een eigen werkbus met een heel arsenaal aan professionele boormachines. Dit maakt het mogelijk om onvoorziene omstandigheden ter plaatse meteen op te lossen. Wij kopen bewust boren aan met extra diamant, zodat de boringen vlot en probleemloos verlopen. Voor onze zaagmachines streven wij naar de ideale combinatie tussen vermogen en zaagdiepte.

HOE HET TEAM VAN BJORN MENS INSCHAKELEN?

 1. Vraag onze actuele prijslijst aan

  Vraag onze actuele prijslijst aan
  Op basis van deze lijst weet je meteen wat je opdracht kost. Wil je als professionele bouwaannemer een vaste samenwerking? Dan komen we graag persoonlijk langs om onze mogelijkheden toe te lichten. Maak hier je afspraak.

 2. Bevestig je opdracht

  Eén telefoontje of mailtje om de opdracht te bevestigen volstaat. Meteen spreken we de timing af en plannen we alles in.

 3. Heldere facturatie na uitvoering

  Na de uitvoering ontvang je een gedetailleerde factuur, uitgewerkt op basis van de prijslijst. Je weet exact waarvoor je betaalt.

ONZE MISSIE, WAARDEN EN VISIE

Wij werken volgens een vastgelegde missie, visie en waarden.

 • Missie

  Voor zowel particulieren als bedrijven de beste keuze voor boringen en zaagwerken in beton.

 • Visie

  Met onze topteams en de modernste technieken leveren wij keer op keer een betrouwbare, kwaliteitsvolle service aan onze klanten in het vakgebied van boringen en zaagwerk in beton.

 • Waarden

  Klantgerichtheid, snelheid, flexibiliteit, orde en netheid, betrouwbaarheid, open communicatie, veiligheid, positieve ingesteldheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, teamwork, creativiteit

DIAMANTBORINGEN OF ZAAGWERKEN IN BETON LATEN UITVOEREN?