Skip to main content

Vertrouw op het team van Bjorn Mens voor het plaatsen van de nodige chemische verankeringen in alle mogelijke ondergronden in beton of steen. Dankzij onze grote expertise in betonboringen plaatsen wij uitermate efficiënt vele duizenden ankers, stekken en draadeinden.

Het plaatsen van wapeningsstaal in grote bouwkundige projecten zoals grote kelders, betonfunderingen, viaducten, tunnels, … omvat allereerst het maken van vele honderden ankers. Vervolgens zetten we de ankers, stekken of draadeinden muurvast met een tweecomponentenlijm op chemische basis.

SNELHEID ÉN PRECISIE

Deze opdrachten vereisen snelheid en precisiewerk. Zo is het uitermate belangrijk om de boorgaten grondig schoon te maken voor deze te verlijmen. Vooraleer de chemische verankering belast wordt, is het belangrijk om de chemische verbinding voldoende te laten uitharden. Chemische verankering laat een veel hogere belasting toe dan mechanische verankeringsmethodes.

Ook voor het nodige advies over de mogelijkheden van chemische verankering ben je bij Bjorn Mens aan het juiste adres. Wij zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw technische uitdaging.