Skip to main content

Vele installatiebedrijven van HVAC of elektriciteit, bouwbedrijven, wegenbouwers, projectontwikkelaars, tuinaannemers, … vertrouwen vast op het team van Bjorn Mens voor het uitvoeren van al hun diamant- of betonboringen. Deze partners ondervinden dagelijks dat wij betonboringen sneller, goedkoper én beter uitvoeren dan dat ze dit zelf zouden doen. Onze betonboorders maken het verschil door onze snelle en flexibele service, de diepgaande specialisatie, de beste diamantboren én de vakkundige uitvoering. Wij werken zowel voor professionele partners als particulieren. Vraag hier onze actuele prijslijst aan zodat je meteen weet wat een diamantboring kost.

Waarvoor voeren wij betonboringen uit?

Betonboringen en diamantboringen worden vaak als synoniemen gebruikt. Om een betonboring vakkundig uit te voeren, heb je een professionele diamantboor en een ervaren betonboorder nodig.

Diamant is een bijzonder hard materiaal, waardoor het mits de juiste boorbehandeling door elke vloer, muur of plafond in steen of beton gaat. Ook gewapend beton houdt een diamantboor niet tegen.

Vertrouw op onze ervaren betonboorders om de gewenste gaten te maken doorheen beton, steen, natuursteen of andere bouwmaterialen. Voor elke situatie zetten wij de meest geschikte professionele diamantboor in.

ENKELE VOORBEELDEN

Welke betonboringen zijn mogelijk?

  • Onze betonboorders hebben ruime ervaring in alle mogelijke omgevingen: particuliere woningen, appartementsgebouwen, tunnel-, bruggen- en wegenprojecten, industriesites, ….
  • Dankzij onze aanhoudende investeringen in nieuw en modern boormaterieel kunnen wij zowel in plafonds, vloeren als muren diamantboringen uitvoeren vanaf diameter 8 mm tot en met 1300 mm.
  • Voor elke boring staan wij garant voor het correcte boorgat op de juiste locatie, perfect opgelijnd met de laser wanneer nodig.

Welke timing voorzien wij voor betonboringen?

  • Als onderaannemer van andere bouwspecialisten staan wij garant voor een flexibele timing. Via een transparante en heldere communicatie schakelen wij ons naadloos in in de uitgewerkte bouwplanning. Daarbij garanderen wij dagzekerheid voor de afgesproken deadline.
  • Elk team is uitgerust met een compleet arsenaal aan diverse diamantboren, waardoor we gegarandeerd de boringen op de afgesproken dag tot een goed einde brengen. Elke technische uitdaging brengen we – zonder excuses – tot een goed einde.
  • Wanneer nodig spelen we meteen in op onvoorziene omstandigheden. Wij voorzien in onze eigen planning steeds marges om ook lastminute opdrachten uit te voeren. Ook nacht- en weekendwerk behoren tot de opties wanneer de opdracht dit vereist.