Skip to main content

In Antwerpen nood aan een specialist in diamantboringen?

Bjorn Mens uit Wiekevorst (Antwerpen) bouwde de afgelopen vijftien een grote expertise op in alle mogelijke diamantboringen. Voor elke mogelijke toepassing in de provincie Antwerpen en daarbuiten voeren wij vakkundig diamantboringen uit. Wij kunnen gaan tot een diameter van maar liefst 750 mm. Dankzij ons uitgebreid team van ervaren vakmensen, mag je rekenen op een snelle service voor diamantboringen in de provincie Antwerpen. Een prijs weten voor diamantboringen? Vraag hier vrijblijvend je prijsofferte aan.

Diamantboringen in Antwerpen behoren tot de absolute specialiteiten van Bjorn Mens en zijn team. Het volledige bedrijf richt zich op het zagen en boren in beton voor alle mogelijke toepassingen. Wij voeren zowel opdrachten uit voor particulieren als bedrijven. Veel aannemers uit de provincie Antwerpen schakelen ons als vaste partner voor al hun diamantboringen in.

Wat zijn onze mogelijkheden voor diamantboringen in de provincie Antwerpen?

  • Veel van onze diamantboringen voeren we uit voor het plaatsen van spots in een plafond. Daarbij gebruiken we lasers voor de exacte positionering van de boorgaten.
  • De diameter van onze diamantboringen varieert van minimaal 8 millimeter tot maar liefst 750 millimeter. Wij kunnen boren in elke richting: horizontaal in wanden, balken, … of verticaal in vloeren of plafonds. Ook schuine boringen onder een gewenste hoek zijn perfect mogelijk.
  • Ook voor het boren van ventilatieroosters of alle mogelijke afvoerkanalen voor ventilatie, dampkappen en rookkanalen kan je op ons rekenen. Datzelfde geldt voor alle doorvoeren voor leidingen en kabels.
  • Dankzij onze ruime ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor alle mogelijke diamantboringen in industriële omgevingen.

Wat zijn onze sterke punten voor diamantboringen in Antwerpen en omstreken?

  • Je mag rekenen op een korte wachttijd en een snelle vakkundige uitvoering.
  • Wij werken altijd ordelijk. Onze mensen laten de werfzone netjes opgekuist achter.
  • Veiligheid van onze en jouw medewerkers primeert altijd.
  • Wij communiceren open en transparant met onze klanten.
  • Je mag rekenen op scherpe prijzen, zonder onaangename verrassingen achteraf.
  • Op zoek naar een specialist in diamantboringen in de provincie Antwerpen? Contacteer Bjorn Mens voor een vrijblijvende prijsofferte.

Op zoek naar een specialist in diamantboringen in de provincie Antwerpen? Contacteer Bjorn Mens voor een vrijblijvende prijsofferte.