Skip to main content

In Antwerpen op zoek naar een specialist voor het boren in beton?

In Antwerpen op zoek naar een bedrijf voor het boren van gaten in beton? Schakel het gemotiveerd en vakbekwaam team in van Bjorn Mens. Al meer dan vijftien jaar richt dit bedrijf uit Wiekevorst (Antwerpen) zich in het boren van gaten in beton. Een prijs weten voor het boren van gaten in beton in de provincie Antwerpen? Vraag hier vandaag nog je prijsofferte aan.

Naast het zagen in beton specialiseren Bjorn Mens en zijn team zich voor de volle 100% in het boren in beton. Onze opdrachten in Antwerpen en omstreken gebeuren zowel in opdracht van particulieren als bedrijven.

Tal van aannemers uit de provincie Antwerpen schakelen ons als vaste onderaannemer voor het boren van gaten in beton. Wij gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg, zeker niet als het gaat om boren in beton in de provincie Antwerpen.

Wat zijn onze mogelijkheden voor het boren in beton in de provincie Antwerpen?

  • Allereerst voeren wij alle mogelijke diamantboringen uit. De diameter van de gaten kan variëren van 8 mm tot en met 750 millimeter. Daarbij boren we in elke richting, zelfs van onder naar boven met wateropvang. De mogelijke boordiepte is zo goed als onbeperkt. Wij boren in wanden, balken, vloeren, plafonds, …
  • Ook voor het boren van gaten voor ventilatieroosters kan je op ons rekenen. Wij boren in de gevel, schuin naar de kruipruimte toe.
  • Wij boren alle mogelijke gaten voor doorvoeren van leidingen.
  • Ook in industriële omgevingen kan je ons inschakelen voor het boren van alle mogelijke gaten in beton.

Welke service bieden wij voor het boren in beton in de provincie Antwerpen?

Voor elke opdracht – klein of groot, eenvoudig of complex – gaan onze mensen tot het uiterste. Wij hechten veel belang aan een uitmuntende klantenservice. Dit komt concreet tot uiting in:

  • Wij spelen altijd kort op de bal. Dankzij onze schaalgrootte met verschillende ploegen mag je rekenen op een snelle service.
  • Onze mensen besteden veel aandacht aan ordelijk en net werken. Wij laten de werfzone steeds proper achter.
  • Als betrouwbare aannemer hechten we het allergrootste belang aan veilige werkomstandigheden.
  • Wij voeren een open en transparante communicatie met onze klanten. Wij nemen steeds onze verantwoordelijkheid op om de opdracht tot een goed einde te brengen.
  • Dankzij onze scherpe en transparante prijzen sta je nooit voor onaangename verrassingen.

Een prijs weten voor het boren in beton in Antwerpen?.