Skip to main content

Focus op klanten

De afgelopen jaren groeide het bedrijf van Bjorn Mens uit tot een ijzersterke referentie voor betonboringen en het zagen in beton.

 

Eerst technisch leerkracht, nadien eigen bedrijf

Vooraleer zijn eigen bedrijf uit te bouwen stond Bjorn Mens twaalf jaar in het onderwijs. Zo gaf hij als technisch leerkracht de vakken ‘fotolassen’ en ‘technisch tekenen’ aan een middelbare school in Boom.

Snelle groei

Na de positieve ervaringen in zijn eigen woning startte Bjorn Mens op veelvuldig verzoek van familie en vrienden als betonboorder in bijberoep. Door de forse groei van zijn klantenbestand besloot Bjorn in september 2012 om zich voltijds te wijden aan betonboringen en het zagen in beton.

Eind 2016 telde hij al meerdere boor- en zaagteams op de baan. Elk jaar opnieuw wordt er fors geïnvesteerd in de uitbouw van het machinepark, waardoor ook technisch uitdagende opdrachten perfect kunnen worden uitgevoerd. Geheim van het succes? De focus op een maximale klantentevredenheid.

Overige bedrijfsactiviteiten

Dankzij zijn opleiding als ‘fotolasser’ bleven de bedrijfsactiviteiten van Bjorn Mens niet beperkt tot betonboringen en het zagen in beton. Zo zijn er nog de bedrijfspijler ‘las- en constructiewerken’ (o.a. lassen, poorten, piping, …) de pijler ‘zolderrenovaties’, de pijler ‘montage van veranda’s, zonnewering, carports en pergola’s’.

Voor vele opdrachten worden er verschillende technieken gecombineerd. Voor iedere activiteit beschikt het bedrijf over toegewijde en ervaren vakmensen. Daarnaast is er een eigen technisch tekenaar in dienst.